Opastetut vesijettisafarit jopa 10 hengen ryhmille. Kalustossa yli 15 vesijettiä. Vesijettisafarilla mukana aina opas joka hoitaa navigoinnin ja opastaa vesijettien käytössä.

Vesijetti safari on loistava tapa tutustua Turun kauniiseen saaristoon.

VesijettiSafari sopii loistavasti myös yrityksen tyky-päiviksi, tyhy-päiviksi ja virkistyspäiviksi.

Vesijettisafarit

Opastetut vesijettisafarit jopa 10 hengen ryhmille. Kalustossa 15 vesijettiä. Vesijettisafarilla mukana aina opas joka hoitaa navigoinnin ja opastaa vesijettien käytössä.

Vuokrahinnat

1h / hlö
129 €
2h / hlö
199 €
3h / hlö
270 €

Lisätiedot

Hinta sisältää
yhden vesijetin
+
Safari oppaan ja polttoaineet
Safarille minimiosallistujamäärä
4 hlö

Tervetuloa tutustumaan Turunsaaristoon!Suomen ainutlaatuinen saaristomaisema, Turunsaaristo, kätkee sisäänsä tuhansia saaria ja luotoja tarjoten unohtumattomia elämyksiä niin luonnonrauhaa etsiville kuin seikkailunhaluisillekin. Alue sijaitsee Turun edustalla ja koostuu monipuolisista saarista, osa asutettuja, osa luonnonsuojelualueita.

Yksi suosituimmista tavoista kokea Turunsaaristo on osallistua vesijettisafariin. JetRent, alueen johtava vesijettivuokrausyritys, tarjoaa monipuolisia safarivaihtoehtoja, jotka sopivat kaikenlaisille seikkailijoille. Vesijettisafari tarjoaa jännitystä ja adrenaliinia sekä upeita maisemia ja piilotettuja helmiä saaristossa.

Vesijettisafari ei ole vain vauhdikas elämys, vaan se tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tiimityöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Yritykset voivat järjestää safarin osaksi virkistäytymis- tai TYKY-päivää, joka vahvistaa tiimin yhteenkuuluvuutta ja luo positiivista energiaa rennossa ja inspiroivassa ympäristössä.

Kaiken kaikkiaan Turunsaaristo tarjoaa upean ympäristön monipuolisiin aktiviteetteihin ja elämyksiin. Vesijettisafari on yksi parhaista tavoista tutustua saaristoon nopeasti ja adrenaliinia kihelmöivällä tavalla. Ota siis suunnaksi Turunsaaristo ja luo unohtumattomia hetkiä luonnon keskellä!