Vesijetillä hurautat Suomen kauneimpaan saaristoon hetkessä.
Täältä löydät vesijettejä vuokralle jokaisen makuun. Vesijetit luovutetaan pääsääntöisesti valmiina vesille laskettuna hovirinnan rannassa Kaarinassa. Kysy myös traileria tarvittaessa

Seadoo Spark 90hv

Sea-Doo SPARK on omassa luokassaan – se on leikkisä ja helppo ajettava, joten jokainen perheenjäsen pääsee nauttimaan kyydistä. Hauskempaa kuin voit kuvitellakkaan. Se on samaan aikaan kevyt, tehokas ja uskomattoman taloudellinen! Nyt myös kahden tunnin varaukset mahdollisia arkisin, 2h varaukset soittamalla 0407178282

Vuokrahinnat

2 tuntia ma-to
99€
Arkipäivä ma-to
179€
Viikonloppu päivä pe-la-su
233€
viikonloppu
490€
viikko
880€

Lisätiedot

Vuokrahintoihin kuuluu käyttöopastus ja pelastusliivit
polttoaineet ei sisälly hintaan
Kalustossa
7kpl vedessä Hovirinta

Yamaha 180hv

180 hevosvoimaa, 1812-kuutioinen 4-tahti moottori takaa ettei hauskuus lopu kesken. Se ei ole turhaan JetRentin vuokratuin vesijetti.

Vuokrahinnat

Arkipäivä ma-to
230€
Viikonloppu päivä pe-la-su
349€
Viikonloppu
590€
Viikko
1190€

Lisätiedot

Sijainti
Vedessä Kaarina
Kalustossa
4kpl

Miksi vuokrata vesijetti turussa?Kun tulet Turkuun saavut merelliseen satamakaupunkiin, jossa vehreät saaret ja kimalteleva meri tarjoavat upean ympäristön ikimuistoisille seikkailuille. Kun etsit tapaa kokea Turun vesistöt ja saaristo täysin uudella tavalla, vesijettivuokraus on loistava vaihtoehto. JetRent vesijetti vuokraus Turku tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea kaupunki ja sen ympäristö vauhdikkaasti ja jännittävästi.

Turku on tunnettu rikkaasta merellisestä historiastaan ja upeasta saaristostaan, ja vesijettivuokraus tuo nämä elementit lähemmäksi sinua kuin koskaan ennen. Oli kyseessä sitten koko perheen seikkailu, romanttinen päiväretki tai vain adrenaliininjanoinen seikkailu ystävien kanssa, vesijetti tarjoaa unohtumattoman kokemuksen Turun vesillä.

JetRent vesijetti vuokraus Turku tarjoaa laajan valikoiman erikokoisia ja -tyylisiä vesijettejä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut vesijetin ohjaaja, löydät varmasti sopivan ajopelin tarpeisiisi. Lisäksi ammattitaitoiset ja ystävälliset henkilökuntamme ovat valmiina auttamaan sinua ja antamaan vinkkejä unohtumattoman vesijettikokemuksen takaamiseksi.

Turun upea saaristo tarjoaa lukuisia upeita reittejä ja kohteita, joita voit tutkia vesijetillä. Voit suunnata nopeatempoiselle kierrokselle saariston kautta tai löytää rauhallisia poukamia ja piilopaikkoja rentoutumiseen ja uimiseen. Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja jokainen päivä vesijetillä on erilainen seikkailu.

Vesijetti vuokraus Turku ei ole vain hauskaa, se on myös turvallista. Kaikki vuokra vesijettimme ovat huollettuja ja turvallisia käyttää, ja saat kattavan opastuksen ennen vesille lähtöä. Voit siis rentoutua ja keskittyä nauttimaan vauhdin hurmasta ja upeista maisemista.

Kaiken kaikkiaan JetRent vesijetti vuokraus Turku tarjoaa jännittävän ja unohtumattoman tavan kokea Turun upeat vesistöt ja saaristo. Oli kyseessä sitten perheen kanssa vietetty päivä, romanttinen retki kahden kesken, TYKY- tai virkistäytymispäivä, vesijettivuokraus on varma valinta ikimuistoiseen päivään Turussa. Lähtöpaikkamme sijaitsee Kaarinan Hovirinnan rannassa. Ota siis suunnaksi Turku ja koe vesijetin vauhdinhuuma – unohtumattomat hetket odottavat!