Kesä on täällä!

Tee varaus ja olet pian jo vesillä!

Maksaminen ja tunnistautuminen

Varaaminen tapahtuu tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla sekä maksamalla verkkomaksulla, nappaa puhelin ja maksuvälineet valmiiksi.

Vuokrausajat

Vesijettien vuokrausajat alkavat aina klo 10.00 ja päättyvät klo 20.00. Veneiden vuokrausajat alkavat aina klo 10.30 ja päättyvät klo 20.30 Syötä nämä ajat myös varauskalenteriin. Laitteet palautetaan omatoimisesti joten palautuksen voit tehdä mihin aikaan tahansa kuitenkin ennen klo 20.00

Useamman laitteen varaus

Pystyt varamaan useamman vesijetin samalla kertaa. Syötä vuokraus aika 10.00 – 20.00 ja voit klikata varauskoriin useamman vesijetin kerralla. Huomaa kuitenkin että vuokrasopimus syntyy silloin kaikista varatuista laitteista sinun nimiisi. 

Vaadittavat tiedot ja taidot

Edellytämme kaikilta vuokraajilta vähintään 18 vuoden ikää sekä kokemusta vesikulkuneuvojen käytöstä ja vesiliikennesääntöjen tuntemusta. Tarkistamme varauksen yhteydessä luottotiedot ja omavastuun takaukseen tulee mukana olla suomalainen voimassa oleva luottokortti.

Laitteen luovutus

Laitteet luovutetaan Kaarinan Hovirinnan rannasta, Uimarannantie pääty. Emme päivystä rannassa vaan tulemme paikalle aina kun laitteen luovutus on sovittu. Tule paikalle vähän ennen sovittua vuokrauksen aloitusaikaa.

Soita meille

Jos verkkovarauksen kanssa on ongelmia tai se ei taivu toiveesi mukaan soita meille 0407178282 tai lähetä sähköpostia info@jetrent.fi. Myös WhatsApp onnistuu

Huono keli 

Huonon kelin vuoksi vuokraus on mahdollista siirtää seuraavaan vapaaseen ja samanhintaiseen ajankohtaan. Siirto tulee tehdä 24h ennen vuokrauksen sovittua alkamisajankohtaa.

× Hei, Miten voidaan auttaa?