Rent a top quality boat trailer for your needs.

750Kg trailer

Trailer without brakes

Booking prices

1 day
40 €

Details

Weight capacity
576Kg
Total capacity
750Kg
Max length for a boat
5.3m

Tervetuloa Turkuun!Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, jossa meri ja saaristo ovat olennainen osa kaupungin tunnelmaa ja tarjontaa. Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Turun upeisiin vesistöihin ja saaristoon kuin veneily? Jetrent venevuokraus tarjoaa upean mahdollisuuden kokea kaupunki mereltä käsin ja nauttia ainutlaatuisista maisemista ja vesillä seikkailusta.

Turku on tunnettu kaupunki, jossa on vahva merellinen historia ja perinne. Veneily onkin suosittu harrastus ja aktiviteetti alueen asukkaiden ja vierailijoiden keskuudessa. Turun saaristo tarjoaa lukuisia upeita reittejä ja kohteita, joita voi tutkia omalla veneellä. Olit sitten aloitteleva veneilijä tai kokenut merikarhu, Turussa löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Jetrent venevuokraus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia veneitä, joten voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Olipa kyseessä sitten perämoottorivene tai vaikkapa hieman suurempi day cruiser, voit löytää sopivan kulkupelin seikkailuillesi Turun vesillä.

Venevuokrauspalvelumme Turussa tarjoavat myös muita palveluita, kuten opastettuja veneretkiä, koulutusta veneilyn perusteista sekä tarvittavia varusteita ja välineitä veneilyä varten. Näin voit varmistaa, että veneilykokemuksesi on turvallinen ja miellyttävä.

Turun vesistöt tarjoavat upeita mahdollisuuksia monenlaiseen aktiviteettiin veneellä. Voit esimerkiksi suunnata piknikille jollekin saarista, kalastaa, tutkia luonnonkauniita rantoja tai vain nauttia meren tuulesta ja aalloista veneen kyydissä. Veneen avulla pääset helposti käsiksi myös niihin kohteisiin, jotka ovat vaikeammin saavutettavissa maalta käsin.

Lisäksi veneily Turussa on loistava tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin aivan uudesta näkökulmasta. Voit esimerkiksi ihailla Turun linnaa mereltä käsin tai ihastella Aurajoen rantamaisemia veneestä käsin.

Kaiken kaikkiaan Jetrent venevuokraus Turussa tarjoaa upean mahdollisuuden kokea kaupunki ja sen ympäristö mereltä käsin. Olit sitten paikallinen asukas tai vierailija, veneily Turussa on elämys, jota ei kannata jättää väliin. Ota siis suunnaksi Turku ja vuokraa vene – seikkailu odottaa!